Objavio: bmwkhr | 12.03.10.

Posjet 13. Winter party u organizaciji MK ZMAJ

by Marijan Gluhak

Ova zima se već toliko odužila i nemožemo dočekati to proljeće da izguramo svoje “ždrijebce” iz garaže. Čim sam se prošle subote (06. 03.) probudio odmah sam pogledao kroz prozor kakvo je vrijeme jer bio je dan 13. Winter partyja u organizaciji MK ZMAJ. Učestvovao sam na njihovim winter partyjima i u Garaža pubu i u RUNOLISTU na Sljemenu i u Vrapču pa se je podrazumijevalo da i ove godine dođem. S druge strane zarekao sam se da više neidem na moto susret bez motora. Zato sam se odmah obradovao kad je jutro govorilo da će, nakon razdoblja lošeg vremena biti lijep dan.
Oko 7 navečer izgurao sam motor iz garaže. Ništa nije padalo a temperatura na displayu je bila 2 stupnja. U uputama je stajalo samo da će se susret održati u ZMAJEVOM GNIJEZDU koje se nalazi na kraju Kustošijanske ulice. Krenuo sam Kustošijanskom, tražeći neki putokaz ili znak da sam na pravom putu. Tek nakon 3 km od početka Kustošijanske ugledao sam putokaz MOTO te sam krenuo tim putem. Ubrzo sam se našao na makadamu, mokrom i blatnjavom putu. Hrabro sam krenuo dalje i nakon dvije serpentine moj 400 kg težak ždrijebac i ja bili smo na cilju.
Ispred zgrde gori vatra u dvije limene bačve okružene bikerima koji se griju, tu su 3-4 stola za kojim sjede bikeri, šank na kojem se dijeli grah i kobasice, desetak motora i Barni, predsjednik MK ZMAJ koji dočekuje goste. Unutra je više grupa bikera sa čašama u rukama i nekoliko popunjenih stolova. Momci iz MK ZMAJ odmah mi uvaljuju čašu piva u ruku i ponosno mi objašnjavaju da je to njihov novi klubhouse. Objekt su dobili na korištenje od neke državne institucije uz uvjet da ga urede i da ga s njima može koristiti još neka udruga. Vidi se da su dečki marljivo radili jer su zidovi friško ofarbani i napravljen je novi šank na jednoj strani a mala pozornica na drugoj a ispred zgrade je dovezeno nešto šljunka koji još nije dovoljno utaban.
Volim doći na susret kojeg organizira MK ZMAJ jer nigdje ne sretnem toliko znanaca kao na njihovom susretu. Tako je bilo i ovaj put. Do 9 sati već se je prostorija prilično ispunila a i još 10 – 15 motora se je parkiralo ispred zgrade. Probali smo odličan grah a oko 10 se je na binu popeo bend da bi ionako dobru atmosferu podigli na još viši nivo.
Da li se je poslije ponoći na pozornicu popela striptizeta i do kada je trajala fešta ne mogu vam reći jer sam poslije 11 kresnuo svog ždrijepca i sretno se spustio po blatnjavom putu do Kustošijanske i uputio se doma. Eto, odrađen je mo prvi moto susret u 2010. godini.

About these ads

Odgovori

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Kategorije

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: