Pogodnosti za članove

Za svoje članove BMW klub Hrvatska organizira razna savjetovanja i vožnje, a ugovoren je i popust za nabavku dijelova, opreme i potrošnog materijala, popravke te ugostiteljske i ostale usluge kod naših tvrtki – partnera kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Ipak po mišljenju mnogih, najveća prednost i zadovoljstvo člana BMW klub Hrvatska je osjećaj pripadnosti velikoj svjetskoj obitelji BMW poklonika, ali i osjećaj da u BMW klubu Hrvatska postoje kolege i prijatelji na koje se uvijek može računati!

Za ostvarivanje dolje navedenih popusta članovi moraju dati na uvid važeću člansku iskaznicu.

Popusti i pogodnosti za članove:

* Popust do 25% za auto i moto program u Intercars d.o.o.  (detalje oko ostvarivanja popusta potražite na google grupi BKH) 

Moto i auto vulkanizerske usluge – DARIO AUTO d.o.o. – www.darioauto.hr tel 01/6555730 ili 098/828076 ili 091/7670845

  • prodaja i montaža moto guma DUNLOP,METZELER,MICHELIN,BRIDGESTONE
  • servis posjeduje specijalne vulkanizerske alate za servis guma na svim vrstama motocikala; sportski, enduro, chopperi, skuteri, ATV i quad vozila.
  • Moto gume montiramo na stroju namijenjenom isljučivo motociklima; svi dijelovi stroja u doticaju sa naplatkom su od gume i polimera tako da ne postoji mogućnost oštećenja naplatka, Balansiranje moto guma izvodimo na uređaju kakav se koristi na utrkama

*  Popust od 15% na sve proizvode i usluge tvrtke Autoispuhbmw_banner_v1_300px

*  Popust 15% za gotovinsko plačanje UVEX opreme kod AC Autocroatia.Moguć dodatni popust za proizvode na akciji.

* Tomić & Co daje određeni popust članovima. Točan iznos popusta provjerite kod Tomić & Co.

*  Izrada i montaža retrovizorskih stakala za sve tipove vozila. Nenad Ljubičić izrađuje ogledala od prvoklasnog materijala za automobile i motocikle Telefon: 091/5299077, adresa Šišićeva 13
Popust 20% na gotovinsko plaćanje.

Popust od 10% na asortiman tvrtke Novema-Nova (Spool, Shark, HJC i drugi…) Za detalje posjetite www.novema-nova.hr
novema

Popust od 10% (sve vrste plaćanja) na vulkanizerske usluge Autoservis Šurina. Za detalje posjetite http://www.as-surina.com/

surina

NAPOMENA: Gore navedeni popusti ostvarivi su jedino za gotovinsko plaćanje (osim ako je drugačije navedeno) i uz predočenje važeće članske iskaznice BMW kluba Hrvatska!

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: